3 Mart 2010 Çarşamba

Can Yayınevi Kitapları %30 İndirimde


Sizi bilemem ama benim uzun yıllardır severek okuduğum kitapların yayınevi çoğu zaman Can Yayınevi oldu. Kitaplığımda da en çok Can Yayınevi'nin beyaz kapaklı, kırmızı kalpli kitapları yer alıyor.

Eğer önceki yazımda bahsettiğim Görünmeyen de dahil olmak üzere 2000'i aşkın kitabı %30 indirimli almak isterseniz Kitap Yurdu sizleri bekliyor.

6 yorum:

lale kunt dedi ki...

indirimler bizim gibi kitap kurtları için çok güzel oluyo, çünkü al al nereye kadar yani di mi :)
yeni evimize taşındığımızdan beri inkilap kitapevi'ni takip ediyorum. çünkü en yakın migros'un içinde kocaman bir şubesi var, yeni çıkan kitaplar % 20 indirimle satılıyo. d&r kartım var uzun zamandır hep o şekilde alışveriş yapıp puan biriktiriyodum ama baktım böylesi daha mantıklı çünkü 9.90'lık seri bile 7 liraya falan denk geliyo. diğerleri mesela 24 tl lik bir kitap 19 gibi.
epey karlı bence, tavsiye ederim :)
sevgiler...

Aslı dedi ki...

Hmmm %20 indirim çok iyiymiş! Aklımda bulunsun;)

9.90lık serilere ben de bayılıyorum, hem her yere yanımda taşıyabileceğim boyuttalar hem de ucuzlar:) Kitaba gerçekten ciddi paralar yatırıyoruz ama kütüphanelerin kitap ihtiyacımızı karşılaması mümkün değil ki! Bir de kendi kütüphanemi yaratma isteğim çok daha ağır basıyor:)

Burada sadece kırtasiyelerde kitap bulabiliyoruz, onlar da pek çeşit getirmiyor. Migros'un kendi kitap standı da hep pahalı hem de pek çeşit yok... Ancak büyük bir şehre gidersem kitap alıyorum. D&R'ın 4.90 ve 7.90lık kitaplarından çok aldım son zamanlarda...

serrose dedi ki...

Cok canim cekti cook :( Off ya beterin beteri var demi canim :)

Iyi okumalar hepimize

Aslı dedi ki...

Heheh sen ingilizce okuduğunda yabancılık çekiyor musun kitaba? Ya da hangi dilde okumayı tercih ediyorsun?

Primarima dedi ki...

Eldeneledeki istemiş oldugunuz kitaplar sizindir.
adres ve telefon bilgisi yollarsanız kargolarım.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar benim kitap okuma sevdam 3 senedir var.o kadar kitabım olmasına rağmen yine de kitaba doyamıyorum.ben aslı gibi can değil de doğan egmont epsilon ya da pegasus okuyorum onlar da çook pahalı oluyor tabii en ucuz kitabı 20 tl.....