14 Aralık 2012 Cuma

Uyuyana Kadar





Dün akşamüstü başladığım Uyuyana Kadar' ı gece 01.30'da hala elimden bırakamamıştım.

Hızla, son sayfasına kadar heyecan ve merakla okundu üstelik hayal kırıklığına uğratmayan bir sonla bitti. Bu özellikler benim açımdan bir kitabı sevmek için yeterli.

Hikaye amnezi sebebiyle her sabah yıllar öncesine uyandığını zanneden Christine, kocası Ben ve ona yardım eden doktor Nash ile ilerliyor. Ana karakter sürekli unuttuğu için okurken tetikte olup ayrıntıları hatırlamak zorunda hissettiriyor. Christine unutsa da ara ara hatırladığı şeyleri bir araya getirip gerçeğe ulaşmaya çalışıyorsunuz bu da son sayfaya kadar dikkatinizi ve gerilimi yukarıda tutuyor.

376 sayfalık bu kitap Doğan Yayıncılık'tan çıkmış, fiyatı 18 TL. Yazarı S.J. Watson bir roman yazma kursu sonrası bu ilk romanını yazmış, ciddi bir satış rakamına ulaşıp ödüller almış.

Keyifle okuduğum bir kitap oldu, tavsiye ederim.

(Benim gibi ilk iş kitabın orijinal adına bakma huyu olanlar için not: Before I Go to Sleep)

2 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

bir ara oldukça populer olan bu kitaptan , övgüyle bahseden ender kişilerdensin sanıyorum, ama ilgimi çektin , bakalım:))

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar,
Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))